KeresőoptimalizálásKeresőoptimalizálás
KeresőoptimalizálásKeresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás
100% pénz visszafizetési garanciával

Takarítsa meg a felesleges reklámkiadásait és kerüljön a
Google első oldalára, mégpedig folyamatosan
azokra a kifejezésekre, amit potenciális vásárlói,
a látogatók többsége tényleg használ.

Történetünk alig húsz éve kezdődik, amikor néhányan elhatározták: létrehoznak egy olyan rendszert amelyen keresztül azonnali információáramlást tesznek lehetővé az egész Földön. A Világháló - mert így nevezték el - nagy sikert aratott, csodájára jártak, azaz csak ültek az emberek, hiszen járni ezután már nem kellett az információ után.

A kereskedők, iparosok és vállalkozók hamar ráébredtek ennek az új rendszernek a gazdasági hasznára, és ún. honlapokat kezdtek el készíteni, hogy távoli népek számára is bemutassák mit kínálnak ...

... Egy idő után mindenki számára természetes lett a bőség - a weboldalak bősége, - kényelmes rendszerekben, a keresőkben válogathat közülük bárki.

De megtörtént az, amit senki sem sejtett. Megfordult a kocka.

Eddig az Internet diktálta a feltételeket a kínált lehetőségein keresztül, és az emberek azt kapták, ami oda felkerült. Ma már a látogatók azok, akik a feltételeket diktálják, az ő kegyeikért verseng mindenki.

Az ártatlan „játéktérből” hatalmas pénzösszegeket megmozgató piaci küzdőtér lett, ahol az marad fenn, aki képes az emberek folyamatosan változó keresési szokásainak megfelelve, az Internet látogatók figyelmének fókuszában, a szemük előtt maradni...„

A rejtőzködés nem cél vállalkozói berkekben, akarattal biztosan nem. A cégek többsége mégis rejtőzködik az Interneten a potenciális ügyfelei elől.

Szerencsés (vagy inkább tudatos?) az, aki ezt
felismerve változtat.

Ha érezte már úgy, hogy honlapja nem segíti cégének sikerét, mert szinte senki nem találja meg azon keresztül, jó hír, hogy a legjobb úton van a megoldás felé. A keresőoptimalizálás az, aminek segítségével honlapja a forgalmas kereső, a Google első oldalára, és ezáltal a potenciális ügyfeleinek szeme elé kerül!

Hogyan érheti el a potenciális megrendelőit úgy,
hogy még a költségeit is lefaragja?

Ha elolvasta felül az Internet diktátorairól szóló kis történetet akkor tudja, hogy aki igazán diktál, az az Érdeklődő.
Az ő kegyeiért versengenek honlapjaikkal a cégek a nagyobb forgalom reményében.

Két típusú honlaptulajdonos létezik.
Az egyik, aki ezzel tisztában van, és eszerint cselekszik: őket hívjuk sikereseknek. A másik típus vagy tisztában van ezzel, de nem tesz az ügyben semmit, vagy nem is tud a dologról. Őket nem hívják sehogy, se az érdeklődők, se a megrendelők – nem is tudnak róluk.

Van egy jó hírünk!

Nyilván tudja azt, hogy a hirdetést, megjelenést megspórolni üzleti öngyilkosság lenne egy vállalkozásban, de egyáltalán nem mindegy, hogy ezt hogyan teszi, milyen hatékonyan szólítja meg az érdeklődőket, milyen arányban jönnek valódi ügyfelek a kifizetett megjelenések, hirdetések után.

Ön nagy valószínűséggel az első csoportba tartozik, hiszen olvassa ezeket a sorokat, és afelé tart, hogy az optimalizálás segítségével honlapja minden potenciális érdeklődő számára elérhető helyre, a Google első oldalára kerüljön.

A keresőoptimalizálás segítségével megtakarítja azt a költséget, amit feleslegesen azokra fordítana, akik nem lehetséges ügyfelek, hiszen így azok elé kerül honlapja, akik célzottan a témában keresnek. Nincs üresjárat, megtérül a költség.

"És mi a helyzet akkor ha beoptimalizáltatom a honlapom
bizonyos szavakra, és az internetezők egy idő után
mégis más kulcsszavakat használnak?"

Sok esetben nem elegendő néhány fix kulcsszóra optimalizálni egy honlapot , mert az interneten keresgélők kulcsszóhasználati szokásai változnak az idő során, amit statisztikák figyelemmel kísérésével nyomon lehet követni.

Akik időközben más kulcsszavakkal keresnek az adott témában, kizárjuk abból, hogy a honlap ügyfelévé váljanak - egész egyszerűen nem fogják megtalálni a weboldalt.

Hogy áthidaljuk ezt a problémát, dinamikus kulcsszó követést kínálunk keresőoptimalizálási szolgáltatásunk során.

Rendszeres kulcsszó felülvizsgálattal mindig azokra a kulcsszavakra erősítünk rá és hozzuk vele első oldalra a honlapot, amelyeket a látogatók ténylegesen használnak. Így a honlap mindig megtalálható lesz azokra a kulcsszavakra, amit a látogatók többsége beír a keresőbe!

100% pénz visszafizetési garancia!

Kockázatmentes megoldást ajánlunk hogy megtapasztalja, mennyivel több potenciális ügyfelet vonz be honlapja, hogyha a keresők első oldalára kerül szakterületének kulcsszavaira.

Pénz visszafizetési garanciát vállalunk: ha a keresőoptimalizálás után az ön honlapja nem kerül
a Google kereső első oldalára, visszafizetjük önnek
a befizetett összeget.

Ne halogassa a döntést. Ahhoz, hogy a látogatók szeme elé kerüljön weboldala, a keresőoptimalizálás a stabil eredményt hozó megoldás.

100% pénz visszafizetési garancia!

Ezzel a szolgáltatásunkkal elérjük, hogy az érdeklődők szeme elé kerüljön végre honlapja, és megnövekedjen honlapja forgalma.

Mit gondol, tud ez önnek profitot hozni?

Keresőoptimalizálás szolgáltatás konkrét csomagok

Kulcsszóverseny: Keresőoptimalizálás
Ennyi oldalon dolgozunk a honlapján: 20
Témakör, amire optimalizálunk: 1-5

Kinek hoz profitot ez a csomag?
Ha tökéletesen tisztában van azzal, hogy honlapja az ön vállalkozásának névjegykártyája az Interneten, ami alapján kialakul egy meghatározó kép a látogatóban, és eldől, bizalmat szavaz-e az ön cégének, akkor ennek megfelelően a weboldalán bemutatott tevékenységi köreit valószínűleg nem intézte el néhány, egy-két soros szöveget tartalmazó menüponttal.

Színvonalas és tartalomban gazdag honlapjával mutatja be az érdeklődőknek, hogy ön a szakma élvonalába tartozik – és már csak egy fontos lépést kell megtennie: a Magyarországon legforgalmasabb kereső, a Google első oldalára kell feljutnia, hogy az internetes piacot is lefölözze.

Önnek kínáljuk ezt a csomagot, ahol annyi aloldalt dolgozunk meg honlapon belül, hogy az erős kulcsszóversenyben, több témakörére is fel tudjuk vértezni weboldalát, azaz optimalizálási munkánkkal felhozzuk a Google első oldalára.

A PIACVEZETŐ Csomag tartalma havonta nettó 59.000 Ft-ba kerül.

Ezért az első Google oldalra hozzuk, és ott is tartjuk weboldalát. A legkedvezőbb megoldás, hogy az erős kulcsszó-
verseny ellenére honlapja a lehető legszélesebb témakörben ismert legyen az Interneten erre keresők körében. Ne halogassa, töltse ki űrlapunkat, visszahívjuk. >>


Kulcsszóverseny: Keresőoptimalizálás
Ennyi oldalon dolgozunk a honlapján: 15
Témakör, amire optimalizálunk: 1-4

Kinek hoz profitot ez a csomag?
Amennyiben azt tapasztalja, hogy a konkurenciái az erős verseny ellenére ott vannak a Google első oldalán, és mostantól ön is szeretne részesedni az internetes piacból különböző tevékenységeiben, nem elegendő néhány oldalas weblappal „csatarendbe” állnia.

Az erős kulcsszóverseny azt igényli, hogy honlapja több menüpontban foglalkozzon azzal amit ön kínál – a honlapon belüli több aloldal azt teszi lehetővé, hogy mélyebben optimalizálhassuk a honlapot, felvéve a versenyt a már az első oldalon lévő konkurenciájával.

Az ÉLRETÖRŐ Csomag tartalma havonta nettó 49.000 Ft-ba kerül.

Ezért az első Google oldalra hozzuk, és ott is tartjuk weboldalát. Ne engedje, hogy konkurenciája megelőzze önt, most nagyon egyszerű, töltse ki űrlapunkat, visszahívjuk. >>


Kulcsszóverseny: Keresőoptimalizálás
Ennyi oldalon dolgozunk a honlapján: 10
Témakör, amire optimalizálunk: 1-2

Kinek hoz profitot ez a csomag?
Ma már egyre több vállalkozás felismeri azt, hogy az Interneten hatékonyan megjelenni szinte létkérdés. Egyre többen hirdetnek, egyre többen akarnak jelen lenni a forgalmas keresők első oldalán, hogy a látogatók az ő honlapjuk linkjére kattintsanak. Ez egyben azt is jelenti, hogy egyre nagyobb a verseny, amiben a vállalkozásoknak meg kell küzdeni az első pozíciókért.

Ha ön is ilyen szakmai körben mozog, ahol a konkurencia már felismerte az optimalizálás nyújtotta előnyöket ezért nagyobb a verseny, akkor megoldást jelent Vállalkozó Csomagunk. Lépjen előbb, mint a konkurenciája!

A VÁLLALKOZÓ Csomag tartalma havonta nettó 39.000 Ft-ba kerül.

Ezért az első Google oldalra hozzuk, és ott is tartjuk weboldalát. Ne hagyja, hogy a növekvő verseny kiszorítsa az internetes piacról. Töltse ki űrlapunkat, visszahívjuk. >>


Kulcsszóverseny: Keresőoptimalizálás
Ennyi oldalon dolgozunk a honlapján: 5
Témakör, amire optimalizálunk: 1

Kinek hoz profitot ez a csomag?
Ha önnek induló vállalkozása van, vagy esetleg már régóta a szakma része, de az internetes megjelenéssel, az internetes piacból való részesedéssel még csak most ismerkedik, akkor jó megoldást jelenthet a Felfedező Csomagunk.

Meg fogja látni, milyen jelentős javulást hoz honlapja forgalmában az, ha a Magyarországon leglátogatottabb internetes kereső, a Google első oldalára felkerül a honlapja bizonyos kulcsszavakra.

Az Internetet ma már nem lehet megkerülni. Aki mégis így tesz, annak tudomásul kell vennie, hogy egy erős ütemben fejlődő, hatalmas piacról marad le, aminek vállalkozása látja kárát. Az újságokban, katalógusokban történő hirdetés hatékonysága messze elmarad az Interneten történő megjelenés hatékonyságától – a Google első oldalán történő megjelenéssel célzottan azok szeme elé kerül, akik azt keresik, amit ön kínál. Tud ennél hatékonyabb hirdetési módszerről?

A FELFEDEZŐ Csomag tartalma havonta nettó 29.000 Ft-ba kerül.

Ezért az első Google oldalra hozzuk, és ott is tartjuk weboldalát. Ön szerint megérdemli a cége, hogy az első oldalra kerüljön a keresőben, és a célközönsége ott könnyen megtalálja? Töltse ki űrlapunkat, visszahívjuk. >>

Keresőoptimalizálás szolgáltatás speciális csomag

Kulcsszóverseny: Keresőoptimalizálás
Ennyi oldalon dolgozunk a honlapján: 15-20
Témakör, amire optimalizálunk: 1-5

Kinek hoz profitot ez a csomag?
Amennyiben weboldala elsősorban külföldi érdeklődőknek szól és szeretné a saját weboldalát google első találtai oldalán látni a konkurens weboldalak helyett. Abban az esetben profi keresőoptimalizáló csapatra van szüksége.

Weboldalának nemzetközi szinten is helyt kell állnia, több nemzetközi weboldallal is versenyeznie kell. Ezért szükség van arra, hogy több aloldalon is párhuzamosan kereső-optimalizálhassuk honlapját. Összhangba hozzuk az egyes aloldalakat lehetővé téve, hogy weboldala a nemzetközi versenyben előkelő helyet foglaljon el a keresőoptimalizált weboldalak között.

A NEMZETKÖZI Csomag havidíjára kérje egyedi árajánlatunkat.

Amiért cserébe az első Google oldalra hozzuk, és ott is tartjuk keresőoptimalizált weboldalát. Törjön be a nemzetközi piacra és előzze meg a konkurenciáit! Töltse ki űrlapunkat, visszahívjuk. >>


Keresőoptimalizálás szolgáltatás díjmentes érdeklődés

Ha szeretné pontosítani, melyik csomag a legalkalmasabb az ön honlapjának optimalizálására, ha igényli szolgáltatásunkat, vagy a honlapunkon megadott információkon kívül kérdése van, visszahívjuk.

További információt szeretnék:

Piacvezető
csomagról
Élretörő
csomagról
Vállalkozó
csomagról
Felfedező
csomagról
Nemzetközi csomagról


Keresőoptimalizálás